Visie en werkwijze

Geen provisie - transparante kosten

Waarom zou een uitvaartondernemer extra inkomsten genereren door provisie te berekenen over de geleverde diensten?
Ik vind dit niet reëel en bereken geen provisie.
Neem als voorbeeld een uitvaartkist. Veel ondernemers - met name de grotere ondernemingen - berekenen al snel 30% bovenop de kostprijs. Dat betekent dus twee keer verdienen: één keer door een aannametarief en nog een keer door deze provisie.
Geen wonder dat u kiest voor de goedkoopste uitvaartkist. Er zijn schitterende alternatieven, die betaalbaar worden als er geen provisie wordt berekend en u de keuze van uw hart kunt maken.
Om inzicht te krijgen in alle kosten ziet u op de eindafrekening een overzicht van alle facturen die Atente ontvangt én ontvangt u ook alle facturen.
Wel zo duidelijk en transparant.

Aandacht en flexibel

Natuurlijk, ook een uitvaartondernemer is een ondernemer. Een ondernemer heeft kosten en moet ook kunnen investeren. De kosten voor de organisatie en voorbereidingen van een uitvaart zijn gebaseerd op een aanname van een reële tijdsinvestering, maar zijn flexibel opgsteld met een minimum en een maximum bedrag. Ik werk dus niet met een vast aannamebedrag, de uiteindelijke kosten zijn afhankelijk van uw keuzes.
Tenzij het voordeliger voor u uitpakt, werk ik in principe niet met een uurtarief. Ik wil namelijk niet dat we op ons horloge kijken waardoor de aandacht en rust voor het bespreken en regelen van de uitvaart onder druk komt te staan. Niet voor niets heb ik de naam Atente gekozen.

Donatie

Van iedere uitvaart doneert Atente 5% van haar honorarium aan een goed doel.
Natuurlijk kunt u laten weten als u een specifiek doel heeft waaraan u wilt dat Atente doneert.
Op de eindfactuur leest u welk bedrag en aan welk goed doel Atente doneert.

Indien u geen specifiek doel voor ogen heeft dan maak ik een eigen keuze voor een donatie aan bijvoorbeeld een van onderstaande organisaties.

Logo Steun Emma

Emma Kinderziekenhuis AMC,

In actie voor de Hartstichting

de Hartstichting,

Logo_InActieVoor_KWFKankerbestrijding(black)_liggend

KWF Kankerbestrijding.