Gezamenlijk ontstaat een herinneringsboom - ook bij en met freelance ondersteuning

Atente ondersteunt op freelance-basis bij een uitvaart

Freelance ondersteuning particulieren

Onder de naam Atente uitvaartbegeleiding begeleid ik - Judit Meijer - particulieren bij de organisatie en uitvoering van een uitvaart.
Wilt u onderdelen zelf doen? De begeleiding pas ik naar behoefte aan. De kosten natuurlijk ook.
Ik houd de uren bij en als de berekening per uurtarief goedkoper uitvalt, dan baseer ik de begeleidingskosten (aannametarief) op de freelance-tarieven.

Freelance ondersteuning organisaties en collega's

Daarnaast ondersteun ik op freelance-basis uitvaartondernemers en andere organisaties bij de verzorging van een overledene, tijdens de voorbereidingen voor een uitvaart en op de dag van de uitvaart.

Werken in de uitvaartbranche is mooi en afwisselend.
Ook de drukte wisselt en soms zou u misschien wensen dat u op twee plaatsen tegelijkertijd kon zijn.
Op zo’n moment kan Atente uitvaartbegeleiding en overledenenverzorging uitkomst bieden.

Klik hier voor informatie over de tarieven die ik hanteer.

Overledenenverzorging

Na mijn opleiding voor uitvaartbegeleider heb ik mij eerst voornamelijk gespecialiseerd in de overledenenverzorging - door opleidingen en werk. Tijdens mijn opleiding tot uitvaartbegeleider liep ik stage als mortuariummedewerker. Direct vond ik het heel bijzonder en mooi om een overledene te verzorgen. Bijzonder omdat je - net als bij de begeleiding van een uitvaart natuurlijk - in allerlei uiteeenlopende situaties terechtkomt. Maar de verzorging van de overledene geeft toch een extra bijzonder gevoel. Wat er ook is gebeurd en wie het ook is - het is een mens die is overleden. Met compassie en uit menslievendheid verzorg ik een overledene. Heel speciaal is een verzorging die ik samen met een familie of andere nabestaanden doe. Sereen maar tegelijkertijd ook een moment voor allerlei anekdotes, herinneringen en woorden van afscheid.

Neem voor informatie of het maken van een afspraak contact op met Judit Meijer van Atente uitvaartbegeleiding en overledenenverzorging. Telefonisch te bereiken via 06 289 73 389. Per mail via info@atente.nlof het contactformulier.