Judit Meijer - Atente uitvaartbegeleiding, Amsterdam Oost. Ik begeleid u graag bij het regelen van een uitvaart.
Uitvaartverzorging in Amsterdam

Op zoek naar een uitvaartondernemer voor het regelen van een uitvaart in of vanuit Amsterdam? Mijn naam is Judit Meijer. Onder de naam Atente uitvaartbegeleiding begeleid ik u graag bij de organisatie van een uitvaart. Gezamenlijk regelen we in alle rust een uitvaart (begrafenis of crematie). Atente (inderdaad met één 't') betekent dan ook 'met aandacht' in de universele taal Esperanto. Het kan voorkomen dat ik niet beschikbaar ben als u belt, omdat ik bezig ben met een andere uitvaart of bij afwezigheid. Ik wil u wel graag van dienst kunnen zijn. Daarom werk ik samen met een aantal vaste freelance uitvaartbegeleiders waarvan ik weet hoe zij werken en zij weten hoe ik werk.

Uitvaartbegeleiding betekent luisteren en overleg

Na het eerste (telefonisch) contact, komt een van ons bij u thuis of op een andere locatie. Misschien belt u voor een wensengesprek voor uw eigen uitvaart, maar mogelijk neemt u contact op omdat u nu de uitvaart van uw dierbare wilt regelen. Wat voor gesprek u ook wenst, samen met u begeleiden wij u bij de keuzes om uw uitvaartwensen vorm te geven, en regelen we samen de uitvaart.

Via internet is steeds meer informatie over het regelen van een uitvaart te vinden. Steeds meer onderdelen van een uitvaart mag en kunt u zelf doen en daarin ondersteun ik u graag.  Niet alleen kan het in de kosten schelen als u onderdelen zelf doet, de ervaring leert dat het ook helpt bij het afscheid nemen van een dierbare. Daarom de vraag: wat wilt u zelf doen?

Gelukkig is over het algemeen weer mogelijk dat u bij de laatste verzorging aanwezig bent. Mogelijkerwijs is er al een kist of baar aanwezig of wilt u deze zelf maken. De rouwkaart kunt u bijvoorbeeld zelf maken of u kunt zelf de aangifte van overlijden bij de gemeente doen. Of u wilt zelf voor vervoer zorgen. U kunt veel dingen zelf doen en natuurlijk staan we u dan bij, want we zijn er ook om u te ondersteunen.

Begroting

Welke keuzes u ook maakt, een uitvaart kost geld. Over het algemeen kost een uitvaart tussen de € 3.500,- en € 8.000,-. Goedkoper is mogelijk, duurder ook. De totale kosten probeer ik zo veel mogelijk af te stemmen op het beschikbare budget. Ik overhandig u zo snel mogelijk - over het algemeen binnen 24 uur - na de de eerste ontmoeting een begroting. De uiteindelijke hoogte van de uitvaartkosten is afhankelijk van de keuzes die u maakt, maar klik hier voor enkele kostenvoorbeelden van een begrafenis of crematie. In de opbouw van mijn tarieven is ruimte gelaten voor eigen invulling.

Wensenboekje en gesprek vooraf 

Ik heb een wensenboekje samengesteld waarin u al tijdens leven belangrijke informatie kunt invullen of u uw wensen vooraf kunt opschrijven. U kunt ook tijdens leven, of juist als u nog leeft, al een gesprek over uw uitvaartwensen aanvragen om inzicht te krijgen in de mogelijkheden en de kosten. Achterin het wensenboekje staan linken naar algemene en specifieke informatie op internet.
In de loop der tijd heb ik aardig wat blogs geschreven. Uitvaartblogs met meer achtergrondinformatie over het regelen van een uitvaart of ontwikkelingen in de branche.  Klik hier voor samenwerkingservaringen van andere nabestaanden.

Hoe kunt u Atente uitvaartbegeleiding en Judit Meijer bereiken?

U kunt telefonisch of per mail contact opnemen met mij, maar het is ook mogelijk om een bericht te sturen via het digitale contactformulier op deze site.

Ik ben 24/7 telefonisch bereikbaar op het volgende telefoonnummer: 06 289 73 389 en per mail via info@atente.nl