Samen wandelen met gelijkgestemden

Elke laatste vrijdagmiddag van de maand wandelen we met mensen waarvan korter of langere tijd geleden een dierbare is overleden. Een wandeling met gelijkgestemden aan wie je je verhaal kwijt kunt, zonder veel uitleg. Niet om van het verdriet weg te lopen, maar wandelingen waarbij stilgestaan kan worden bij het gemis en de rouw. Maar waarbij ook ruimte is om te genieten van de natuur. Juist dat! Om via de natuur de deur open te zetten naar de omgeving waar we zijn en andere gedachtes toe te laten.  We wandelen samen met Rebecca Hageman. Soms zal (ook) Karine Klappe meewandelen. Allebei hebben zìj de opleiding natuurgids bij de IVN gevolgd. Rebecca is wandelcoach en zowel zij als Karine zijn ervaren (lange afstand)wandelaars. We zullen er niet iedere keer alle drie zijn, maar altijd zal er ten minste een van ons zijn.
Klik hier voor meer informatie en blog over de eerste wandeling

Graag aanmelden voor een wandeling

Meewandelen? Graag ontvangen we dan een bericht. Aanmelden kan via het formulier of mail naam en telefoonnummer naar samenwandelen@atente.nl
Deze gegevens ontvangen we graag zodat we elkaar kunnen bereiken als er iets is.
In de week voor de wandeling ontvangt u dan meer informatie over de plek waar we gaan wandelen. Insteek is een wandeling in de omgeving van Amsterdam van ongeveer een uur of anderhalf uur. Ter afsluiting van de wandeling willen we graag in de buurt nog iets met elkaar wat drinken. Andere wandelwensen zijn natuurlijk welkom.
Als u wilt, neem iets meenemen dat u herinnert aan uw dierbare, waardoor hij/zij toch een beetje meewandelt.

Rebecca Hageman - wandelen en rouwRebecca Hageman stelt zich voor.

Ik ben al ruim 30 jaar wandelaarster. Naast het feit dat het gezond is, helpt het mij ook om mijn hoofd tot rust te brengen. Deels om door het gebruik van de zintuigen afleiding te vinden, maar ook door bewuste ademhaling kom ik dan in het hier en nu. Ik heb al vanaf jonge leeftijd (te) vaak afscheid moeten nemen van naasten in mijn leven. Wandelen in de natuur - vaak met anderen - geeft mij rust en ruimte voor bezinning. Dit gevoel wil ik graag anderen ook geven.

Informatie over wandelingen:

  • De eerstkomende wandeling/ontmoeting is vrijdag 28 juni  - we verzamelen om 14.00 uur
  • Volgende wandeling is 26 juli.