Verzorging van de overledene is bijzonder om uit te voeren.

Liefdevolle verzorging

Nadat een dierbare is overleden, is de laatste verzorging een bijzonder moment.
Niet alleen voor de familie, maar ook voor mij als overledenenverzorger.

Een verzorging van de overledene die met toewijding en liefdevol gebeurt is belangrijk – voor dat moment, maar ook voor de toekomst.

Veel uitvaartbegeleiders huren overledenenverzorgers in. Voor mij voelt het echt als een meerwaarde dat ik de laatste verzorging in principe in eigen hand houd.
Ik vind het fijn om fysiek contact met de overledene te hebben. Om op deze manier nog iets voor de overledene te doen maar ook om iets voor de nabestaanden te kunnen betekenen. Bovendien maakt het mijn contact met de familie nog intenser.

Niets moet, maar er is veel mogelijk. Ga naar de ‘Wat te doen bij overlijden’ voor meer informatie.

De verzorging: het wassen, het kleden, eventueel opmaken en opbaren van een overledene kan met of zonder nabestaanden gebeuren en thuis of in een rouwcentrum plaatsvinden.

Overledenenverzorging als aparte dienstverlening

Ik bied overledeneverzorging overigens ook als freelance dienstverlening aan. Particulieren, uitvaartondernemers en andere organisaties kunnen mij dus ook alleen voor een verzorging benaderen.

Neem voor informatie over overledenenverzorging contact op met Atente uitvaartbegeleiding, telefonisch via 06 289 73 389 of per mail: info@atente.nl of via het contactformulier