Atente uitvaartbegeleiding ondersteunt bij het regelen van een uitvaart- Amsterdam Oost

Atente ondersteunt bij het regelen van een uitvaart

Judit Meijer - Atente uitvaartbegeleiding - Oosterpark_Amsterdam

Atente uitvaartbegeleiding

  • biedt tijdens leven een gratis kennismakingsgesprek aan
  • heeft altijd persoonlijk contact met u
  • hanteert flexibele aannamekosten
  • werkt zonder provisie: rekeningen worden 1-op-1 doorberekend
  • geeft ruimte aan eigen invulling

Omdat ieder mens anders is.

Persoonlijk contact

Na het eerste (telefonisch) contact met u, kom ik naar u toe - bij u thuis of op een andere locatie.
U belt misschien voor een wensengesprek over uw eigen uitvaart. Of u belt omdat u de uitvaart van uw dierbare wilt bespreken.
Wat voor gesprek u ook wenst, samen met u - begeleiden we u in de keuzes om uw uitvaartwensen vorm te geven. Menselijk contact maakt de uitvaartbegeleiding persoonlijk. Ieder mens is anders en dat maakt iedere uitvaart anders en persoonlijk.

Via internet is steeds meer informatie te vinden en steeds meer onderdelen van een uitvaart kunt u zelf doen. Daarom de vraag:

Wat wilt u zelf doen of wilt u iets zelf doen?

Allereerst is er natuurlijk de mogelijkheid dat u bij de laatste verzorging aanwezig bent of dat een verzorger (bijvoorbeeld van het ziekenhuis of instelling) of ik u begeleid(t) bij de verzorging. Mogelijkerwijs is er al een kist of baar aanwezig of wilt u deze zelf maken. Ook kunt u zelf uw rouwkaart maken of de aangifte van overlijden bij de gemeente doen. Of misschien wilt u zelf voor vervoer zorgen,
De uiteindelijke hoogte van de uitvaartkosten is afhankelijk van de keuzes die u maakt. Bekijk enkele kostenvoorbeelden van een begrafenis of crematie. In de opbouw van de tarieven van Atente is ruimte gelaten voor eigen invulling.

Naast de keuze tussen begraven of cremeren zijn er nog veel meer mogelijkheden, want een uitvaartplechtigheid kan natuurlijk wel, maar hoeft niet altijd plaats te vinden in een aula op een begraafplaats.

Wensenboekje en gesprek vooraf

Ik heb een wensenboekje samengesteld waarin u of uw dierbare al tijdens leven belangrijke informatie kan invullen of u uw wensen vooraf kunt opschrijven.
U kunt ook tijdens leven of juist tijdens uw leven, al een persoonlijk gesprek over uw uitvaart aanvragen om inzicht te krijgen in de mogelijkheden en de kosten.
Achterin het wensenboekje staan ter informatie ook al linken naar algemene en specifieke informatie op internet.
Lees ervaringen van andere naasten over de samenwerking met Atente uitvaartbegeleiding.