Transparante werkwijze

Open (transparant) over uitvaartkosten - geen provisie

Waarom zou een uitvaartondernemer extra inkomsten genereren door provisie te berekenen over de geleverde diensten?
Provisie is niet namelijk niet zichtbaar voor de klant en daarom niet duidelijk voor de klant. Terwijl de klant het wel betaalt.
Daarom bereken ik geen provisie over geleverde diensten. Dat betekent dus geen provisie bovenop de kosten voor uitvaartproducten.

Neem als voorbeeld een uitvaartkist. Veel ondernemers - met name de grotere ondernemingen - berekenen al snel 30% provisie bovenop de kostprijs.
Dat betekent dus twee keer verdienen: één keer door een aannametarief en nog een keer door deze provisie.

Geen wonder dat u kiest voor de goedkoopste uitvaartkist. Er zijn schitterende alternatieven, die betaalbaar(der) worden als er geen provisie wordt berekend waardoor u de keuze van uw hart kunt maken.
In de offerte zijn de uitvaartkosten duidelijk en om inzicht te krijgen in alle kosten ziet u bij de eindafrekening een overzicht van alle facturen die Atente ontvangt én ontvangt u ook alle facturen.

Transparant over uitvaartkosten wordt dit ook wel genoemd.
Wel zo duidelijk en bovendien vriendelijk voor iedereen.

Aandacht en flexibel

Natuurlijk, ook een uitvaartondernemer is een ondernemer. Een ondernemer heeft kosten en moet ook kunnen investeren. De kosten voor de organisatie en voorbereidingen van een uitvaart zijn gebaseerd op een aanname van een reële tijdsinvestering, maar zijn flexibel opgesteld met een minimum en een maximum bedrag. Ik werk dus niet met één, vast aannamebedrag, de uiteindelijke kosten zijn afhankelijk van uw keuzes.
Tenzij het voordeliger voor u uitpakt, werk ik in principe niet met een uurtarief. Ik wil namelijk niet dat we op ons horloge kijken waardoor de aandacht en rust voor het bespreken en regelen van de uitvaart onder druk komt te staan. Niet voor niets heb ik de naam Atente gekozen.

Donatie

Van iedere uitvaart doneert Atente 5% van haar honorarium aan een goed doel.
Natuurlijk kunt u laten weten als u een specifiek doel heeft waaraan u wilt dat Atente doneert.
Op de eindfactuur leest u welk bedrag en aan welk goed doel Atente doneert.

Indien u geen specifiek doel voor ogen heeft dan maak ik een eigen keuze voor een donatie aan bijvoorbeeld een van onderstaande organisaties.

Emma Kinderziekenhuis AMC,

Dierenambulance Amsterdam,

de Hartstichting,

KWF Kankerbestrijding.

KiKa - Stichting Kinderen Kankervrij

Een moment graag...

E-mailbericht ontvangen als een nieuw blog verschijnt?

Ik ontvang graag een bericht als een nieuw blog op de site van Atente uitvaartbegeleiding is geplaatst.
Ik vind het goed dat Atente uitvaartbegeleiding mijn contactgegevens voor deze mailing gebruikt . Privacy en cookieverklaring
Ik ontvang graag bericht als er een nieuw blog verschijnt.