Lokale samenwerking voor uniek elektrisch rouwvervoer

Duurzaam rouwvervoer

Uniek en duurzaam rouwvervoer

Elektrisch rouwvervoer! Dat dacht ik maart 2023 toen ik in de buurt een elektrische wagen van Moving Arts Project zag rijden. Wat zou dat mooi zijn als deze oude wagen van Spijkstaal met zonnepanelen op het dak, omgetoverd zou kunnen worden tot duurzaam alternatief elektrisch rouwvervoer! Eerst maar eens Noud Verhave benaderd of dit idee hem aansprak. En ja, hij vond het een heel mooi idee. Daarna ook Jantine Kraaijeveld van Bloemenband benaderd. Bovenop de wagen zijn namelijk banners bevestigd en waaromheen een bloemenband natuurlijk prachtig zou zijn. Dat Amsterdam klein is, blijkt maar weer want Noud en Jantine bleken elkaar ook nog eens van vroegere projecten te kennen! Ik hou erg van lokale samenwerking.

De wagen omtoveren tot uniek rouwvervoer

Een paar keer zijn we bij elkaar gekomen om te bespreken hoe we de wagen redelijk snel kunnen omtoveren tot een wagen voor rouwvervoer. Want de wagen wordt natuurlijk ook voor de eigen projecten van Moving Arts Project gebruikt. Alle maten werden opgenomen en daarna togen Jantine en ik op een maandagochtend naar de lapjesmarkt op zoek naar vitrage. De speciale bloemenband werd gemaakt, de bloemen besteld, kussens gemaakt. Het resultaat is echt bijzonder te noemen. Geen standaard rouwvervoer, maar uniek alternatief lokaal samenwerkingsproject waarmee duurzaam rouwvervoer mogelijk is!

20 kilometer rijdt de wagen. Een mooie rustige snelheid voor rouwvervoer!
Samen met de overledene kunnen zes personen meerijden.
De kosten variëren van € 450,- voor 2 uur tot € 675,- voor 4 uur. Dit zijn kosten voor de huur van de wagen inclusief een chauffeur.

Neem contact op voor huur of meer informatie via info@atente.nl of telefonisch via 06 289 73 389.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*