Elkaar nog een keer ontmoeten na de uitvaart

Een paar weken na de uitvaart neem ik contact op met u als nabestaande(n) om een persoonlijke afspraak te maken.
Na een vaak intensieve samenwerking van ongeveer een week voor de uitvaart, is het Vlinder wordt vaak als beeld gebruik in de uitvaart en staat symbool voor de overgang naar een ander leven goed om elkaar in ieder geval nog een keer in alle rust te ontmoeten en te spreken.
Een persoonlijk contact over allerlei zaken, die voor een deel algemeen en voor een deel zakelijk zullen zijn.
We zullen praten over de uitvaart en veranderingen in het leven door het overlijden. Tevens zal ik dan de uiteindelijke factuur overhandigen.
Daarnaast beantwoord ik eventuele vragen die er zijn of verwijs ik door naar andere instanties.

Evaluatieformulier

Tijdens of na deze ontmoeting geef of stuur ik ook een evaluatieformulier waarop u als nabestaanden kunt aangeven hoe u onze samenwerking hebt ervaren.
Het formulier bestaat uit een gedeelte waarin bepaalde ervaringen aangevinkt kunnen worden van een ‘onvoldoende’ tot ‘uitstekend’ en een gedeelte waarin plaats is voor een persoonlijk woord.
Het is natuurlijk niet verplicht om het evaluatieformulier in te vullen. Het is in eerste instantie voor mijzelf bedoeld – om ervan te leren.
In tweede instantie vraag ik of ik de reactie op deze site mag plaatsen. Nabestaanden kunnen aangeven of en hoe zij willen dat hun reactie op de site komt. Daarom ziet u soms een voornaam, een achternaam of soms geen naam onder een reactie staan.

Ik houd contact zo lang er vragen zijn of zo lang er behoefte aan is.

Een moment graag...

E-mailbericht ontvangen als een nieuw blog verschijnt?

Ik ontvang graag een bericht als een nieuw blog op de site van Atente uitvaartbegeleiding is geplaatst.
Ik vind het goed dat Atente uitvaartbegeleiding mijn contactgegevens voor deze mailing gebruikt . Privacy en cookieverklaring
Ik ontvang graag bericht als er een nieuw blog verschijnt.