Persoonlijk afspraak na een uitvaart

Een paar weken na een uitvaart neem ik contact op met u als nabestaande(n) om een afspraak te maken.
Vlinder wordt vaak als beeld gebruik in de uitvaart en staat symbool voor de overgang naar een ander levenHet is goed om elkaar in ieder geval nog een keer persoonlijk te kunnen spreken over allerlei zaken, die voor een deel persoonlijk en voor een deel zakelijk zijn. Ik overhandig dan de uiteindelijke factuur en we praten over  veranderingen in het leven door het overlijden.
Daarnaast beantwoord ik eventuele vragen die er zijn of verwijs ik door naar andere instanties.

Evaluatieformulier

Tijdens of na deze ontmoeting geef of stuur ik ook een evaluatieformulier waarop u als nabestaanden kan aangeven hoe u onze samenwerking hebt ervaren.
Het formulier bestaat uit een gedeelte waarin bepaalde ervaringen aangevinkt kunnen worden van een ‘onvoldoende’ tot ‘uitstekend’ en een gedeelte waarin plaats is voor een persoonlijk woord.
Het is natuurlijk niet verplicht om het evaluatieformulier in te vullen. Het is in eerste instantie voor mijzelf bedoeld – om ervan te leren.
In tweede instantie vraag ik of ik de reactie op deze site mag plaatsen. Nabestaanden kunnen aangeven of en hoe zij willen dat hun reactie op de site komt. Daarom ziet u soms een voornaam, een achternaam of soms geen naam onder een reactie staan.

Ik houd contact zo lang er vragen zijn of zo lang er behoefte aan is.

Een moment graag...

E-mail ontvangen als een nieuw blog verschijnt?

Ik ontvang graag een bericht als een nieuw blog op de site van Atente uitvaartbegeleiding is geplaatst.
Ik vind het goed dat Atente uitvaartbegeleiding mijn contactgegevens voor deze mailing gebruikt . Privacy en cookieverklaring
Ik ontvang graag bericht als er een nieuw blog verschijnt.