Judit Meijer - Atente uitvaartbegeleiding, Amsterdam Oost. Ik begeleid u graag bij het regelen van een uitvaart.

Atente uitvaartbegeleiding werkt op maat – omdat ieder mens anders is.

 

In alle rust een uitvaart regelen

Mijn naam is Judit Meijer en onder naam Atente uitvaartbegeleiding begeleid ik u graag bij de organisatie van een begrafenis of crematie. Samen – met elkaar – regelen we in alle rust een uitvaart. Atente betekent dan ook ‘met aandacht’ in de universele taal Esperanto.
Ik werk in en vanuit Amsterdam.

Uitvaartwensengesprek of een uitvaart regelen

Persoonlijk contact

Na het eerste (telefonisch) contact, kom ik naar u toe – bij u thuis of op een andere locatie.
Misschien wilt u een wensengesprek voor uw eigen uitvaart, mogelijk belt u omdat u de uitvaart van uw dierbare wilt regelen.
Wat voor gesprek u ook wenst, samen met u begeleid ik u bij de keuzes om uw uitvaartwensen vorm te geven, en regelen we samen de uitvaart. Menselijk contact maakt de uitvaartbegeleiding persoonlijk. Ieder mens is anders en dat maakt iedere uitvaart anders en persoonlijk.

Via internet is steeds meer informatie over het regelen van een uitvaart te vinden. Steeds meer onderdelen van een uitvaart mag en kunt u zelf doen en daarin ondersteun ik u graag.  Niet alleen kan het in de kosten schelen als u onderdelen zelf doet, de ervaring leert dat het ook helpt bij het afscheid nemen van een dierbare.
Daarom de vraag:

Wat wilt u zelf doen of wilt u iets zelf doen?

Allereerst is er natuurlijk de mogelijkheid dat u bij de laatste verzorging aanwezig bent.
Misschien wilt u de laatste verzorging met  samen met een verzorger (van bijvoorbeeld het ziekenhuis of instelling) doen. Het is ook mogelijk dat ik u begeleid bij de verzorging. Mogelijkerwijs is er al een kist of baar aanwezig of wilt u deze zelf maken.
De rouwkaart kunt u bijvoorbeeld zelf maken of u kunt zelf de aangifte van overlijden bij de gemeente doen. Of misschien wilt u zelf voor vervoer zorgen. U kunt veel dingen zelf doen en natuurlijk sta ik u dan bij, want ik ben er ook om u te ontzorgen.

Begroting

Welke keuzes u ook maakt, een uitvaart kost geld. Ik overhandig u zo snel mogelijk – over het algemeen binnen 24 uur – na de de eerste ontmoeting een begroting. De uiteindelijke hoogte van de uitvaartkosten is afhankelijk van de keuzes die u maakt, maar klik hier voor enkele kostenvoorbeelden van een begrafenis of crematie. In de opbouw van de tarieven van Atente is ruimte gelaten voor eigen invulling.

Naast de keuze tussen begraven of cremeren zijn er nog veel meer mogelijkheden, want een uitvaartplechtigheid of een afscheidsbijeenkomst kan natuurlijk wel maar hoeft niet altijd plaats te vinden in een aula op een begraafplaats.

Wensenboekje en gesprek vooraf 

Ik heb een wensenboekje samengesteld waarin u of uw dierbare al tijdens leven belangrijke informatie kan invullen of u uw wensen vooraf kunt opschrijven.
U kunt ook tijdens leven of juist tijdens uw leven, al een gesprek over uw begrafenis of crematie aanvragen om inzicht te krijgen in de mogelijkheden en de kosten.
Achterin het wensenboekje staan linken naar algemene en specifieke informatie op internet.
Klik hier voor samenwerkingservaringen van andere nabestaanden.

Hoe kunt u Atente uitvaartbegeleiding en Judit Meijer bereiken?

U kunt telefonisch of per mail contact opnemen met mij, maar het is ook mogelijk om een bericht te sturen via het digitale contactformulier op deze site.

Atente uitvaartbegeleiding is 24/7 telefonisch bereikbaar op het volgende telefoonnummer: 06 289 73 389.
Het e-mailadres van Atente is: info@atente.nl

Een moment graag...

E-mailbericht ontvangen als een nieuw blog verschijnt?

Ik ontvang graag een bericht als een nieuw blog op de site van Atente uitvaartbegeleiding is geplaatst.
Ik vind het goed dat Atente uitvaartbegeleiding mijn contactgegevens voor deze mailing gebruikt . Privacy en cookieverklaring
Ik ontvang graag bericht als er een nieuw blog verschijnt.